top of page

Doe jezelf meer energie cadeau!


In vijf weken tijd

Hoe vaak gebeurt het dat jij ’s avonds na je werkdag alleen nog op de zetel wilt neerploffen? Futloos, afgepeigerd, óp, ... Herkenbaar?

Beeld je in dat je zelf de touwtjes van je energiepeil in handen hebt. Gedaan met schommelen tussen uitgebluste momenten en dagen waarin je de kamer rondstuitert door de 101 dingen die nog op je to-dolijst staan. Hoeveel beter zou jij je dan niet voelen?

Wij helpen jou graag om dit doel te bereiken. Leer tijdens onze energieavonden – een vijfwekenprogramma – hoe jij je energiepeil in evenwicht brengt en houdt.

Vind je eigen energiebaan

“Maar ik heb zelf toch geen invloed op mijn energiepeil?” Hier sla je de bal mis. Jij staat wel degelijk aan het stuur van jouw eigen vitaliteit.

Tijdens de energieavonden helpen energiecoach Dirk Swaegers en voedings- en bewegingsdeskundige Karlien Devloo je persoonlijke energie volledig in kaart te brengen.

Jij tekent er je eigen plattegrond – waarop emotionele, fysieke, mentale en motiverende wegen elkaar kruisen – uit.

Een goed evenwicht tussen deze aspecten zorgt ervoor dat je op het energieke pad blijft. Je richt je energie op zaken die écht belangrijk zijn voor jou. Bij een slechte combinatie kun je het noorden kwijtraken. Je stelt bijvoorbeeld alles in het teken van een ander of je raast jezelf mentaal voorbij, maar vergeet aandacht aan jezelf te besteden. En tijd en rust te nemen.

Naast het in kaart brengen, helpen Dirk en Karlien je om aan de hand van interactieve oefeningen een persoonlijk actieplan op te stellen – dat meteen inzetbaar is. En een wezenlijk verschil betekent voor je energiebalans.

Meer info en inschrijven kan via deze link. (Tot 15 januari met vroegboekkorting!)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page