top of page

PortaAL (KU Leuven) en EnerG.be gaan samenwerken


Op de foto vlnr: An Bogaerts (PortaAL), Dirk Swaegers (EnerG.be), Karlien Devloo (PortaAL)

Werknemers met een hoog energieniveau zijn van goudwaarde voor elke organisatie. Zij brengen dingen in beweging en zorgen voor vernieuwing en vooruitgang. Bovendien zijn ze gelukkiger, gezonder, productiever en minder vaak afwezig. Ze nemen daardoor ook de hele organisatie op sleeptouw. Bedrijven die vandaag werken aan het energiepeil en de gezondheid van hun medewerkers, plukken daar op korte en lange termijn de vruchten van. Het rendement en de productiviteit stijgt. Het absenteïsme en personeelsverloop daalt.

De persoonlijke energie-programma’s van EnerG.be benaderen persoonlijke energie vanuit verschillende dimensies; fysiek, emotioneel , mentaal en spiritueel.

Voor de fysieke dimensie gaat EnerG.be samenwerken met PortaAL, het Expertisecentrum voor Gezond Bewegen van de KU Leuven. PortaAL levert de inhoud voor de modules beweging en voeding en gaat in de workshops deze modules begeleiden. PortaAL kan ook een stapje verder gaan en programma’s aanbieden om medewerkers te stimuleren fysiek actiever en minder sedentair te worden en gezonder te eten.

EnerG.be is de geprefereerde partner van PortaAL om binnen bedrijven een overkoepelend programma rond persoonlijk energiebeheer aan te bieden.

PortaAL ('Poort naar een Actieve Levensstijl’) werd in 2012 opgestart aan de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen van de KU Leuven. PortaAL doet aan wetenschappelijk onderbouwde dienstverlening voor bedrijven en organisaties en ontwikkelt pakketten op maat van de klant.

Meer info over PortaAL: contacteer An Bogaerts via an.bogaerts@kuleuven.be of bezoek de website: https://faber.kuleuven.be/nl/portaal/

EnerG.be inspireert mensen om hun energiepeil in eigen handen te nemen. EnerG.be is een initatief van Dirk Swaegers die jarenlange ervaring heeft met het faciliteren en coordineren van persoonlijke energie programma’s binnen Johnson & Johnson en GSK.

Meer info over EnerG.be: contacteer Dirk Swaegers via Dirk@EnerG.be of bezoek de website: http://www.energ.be

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page